Schoonheidsbehandelingen in Almelo? Kom naar Salon Marjon! Deze gezellige salon vind je in de wijk ‘Rosarium’ in Almelo. Salon Marjon richt zich geheel op de verzorging en verbetering van de huid. Een dag bij Salon Marjon staat garant voor optimaal ontspannen. Even de drukte van de dag vergeten, terwijl je een heerlijke gezichtsbehandeling ondergaat. Wil jij ook een heerlijke schoonheidsbehandeling ervaren? Maak meteen een afspraak voor een schoonheidsbehandeling of lees verder voor meer informatie over de diverse behandelingen.

Schoonheidsbehandelingen Almelo: even een momentje voor jezelf

Kies je voor schoonheidsbehandelingen in Almelo Bij Salon Marjon, dan draait het niet alleen om ontspanning. Mijn behandelingen zijn ook effectief. Ik ga voor een ontspannen moment en focus me op het verbeteren van je huid. Zo ga je geheel opgeladen en met frisse energie weer naar huis na een bezoek aan mijn salon. Even een momentje voor jezelf. Wie wil dat nou niet?!

De beste behandelingen en apparatuur

In Schoonheidssalon Marjon gebruik ik alleen de beste apparatuur en producten. Ook krijg je bij mij behandelingen van hoge kwaliteit. Alleen zo is een optimaal resultaat gegarandeerd. In de beautysalon in Almelo maak ik gebruik van de merken Be Mineral, Absolution en Marc Ibane. Drie hoogstaande merken die zich keer op keer bewijzen. Ben je nieuwsgierig naar een bepaald merk? Vraag mij dan gerust om meer informatie. Ook als je een specifiek merk wilt proberen, behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Behandelingen

Tijdens mijn schoonheidsbehandeling richt ik me op het verbeteren van jouw huid. Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan diverse interne en externe factoren. Denk aan het weer, stress, voeding en andere factoren. Hierdoor kan de conditie van je huid achteruit gaan. Ik zie het als een uitdaging om de conditie van jouw huid te verbeteren. Ik ben gespecialiseerd in verschillende huidbehandelingen:

Epileren (en verven)

Ik kan jouw wenkbrauwen op een professionele wijze epileren. Wil je jouw wenkbrauwen laten verven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ik bekijk graag samen met jou wat het beste bij jouw wenkbrauwen past, zodat je straks het mooiste eindresultaat hebt.

Absolution facial

De absolution facial is een uitgebreide behandeling en bestaat uit een huidanalyse, reiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, behandeling onvolkomenheden, massage, masker en dag- of nachtcrème. Verwen jezelf met deze heerlijke behandeling!

Absolution Quick

De absolution quick bestaat uit een reiniging, peeling, crème, masker, dag- of nachtcrème. Deze snelle behandeling is ontzettend ontspannend. Na afloop voel je je fris en klaar voor de dag!

Absolution reiniging

Deze fijne reinigingsbehandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, peeling, behandelen onvolkomenheden, oogcrème, masker en dag- of nachtverzorging. De behandeling biedt jouw gezicht alles wat het nodig heeft en wordt als zeer ontspannend ervaren.

Detox behandeling

De detox behandeling zorgt ervoor dat jouw huid weer helemaal straalt! Tijdens de behandeling wordt jouw huid van gifstoffen ontdaan. Deze behandeling kun je als 2 weekse kuur boeken voor optimaal resultaat.

Kennismakingsbehandeling

Met deze schoonheidsbehandeling kun je kennismaken met de producten van Absolution. De behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, peeling, masker, dag- en nachtcrème. Inclusief huidpaspoort.

Schoonheidsbehandeling in Almelo? Neem nu contact op

Een schoonheidsbehandeling in Almelo bij Salon Marjon boeken? Neem dan nu contact met mij op voor het inplannen van een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en krijg je een uitgebreide analyse van je huid. Zo weten we precies wat jouw huid nodig heeft. Ook bespreken we wat jouw wensen zijn en bekijken we welke behandelingen hierop aansluiten. Ben je enthousiast, dan starten we met jouw schoonheidsbehandeling. Ga ook voor optimale ontspanning en effectiviteit en kies voor Salon Marjon.

Contact

Afspraken zijn tevens aan huis mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Beautysalon Almelo

MAANDAG

10:00

13:00

MAANDAG

18:00

20:30

DINSDAG

13:00

20:00

Kapsalon Vroomshoop

WOENSDAG

9:00

17:30

DONDERDAG

13:00

19:00

VRIJDAG

9:00

17:30

ZATERDAG

8:00

12:00

Afspraak maken

06–20857611 (Whatsapp is mogelijk)
contact@salonmarjon.nl

Beautysalon Marjon
Leendertz-Ladeniuslaan 15
7602 GA Almelo

Kapsalon Marjon (In de ruimte van SB Hairexperts)
Hammerstraat 26
7681 DE Vroomshoop