Zoekt u nog een goede plek om uw haar te laten doen? Of zoekt u toevallig een plek waar u terecht kunt voor een fijne gezichtsbehandeling? Dan bent u bij Salon Marjon aan het juiste adres! Salon Marjon heeft een groot aanbod van diensten in en rondom Almelo. Zelfs voor een kinderfeestje bij de kapper Vroomshoop bent u aan het juiste adres!

Kinderfeestje bij de kapper Vroomshoop

Lijkt u het een leuk idee om het kinderfeestje van uw kind een keer heel anders aan te pakken? Dan is een bezoekje aan Salon Marjon wellicht een goed idee! Salon Marjon biedt een kinderfeestje bij de kapper Vroomshoop aan. Uw kind kan hier, samen met zijn of haar vrienden, ervaren hoe het is om een echte kapper te zijn voor een dagje! Op deze dag gaan de kinderen onder begeleiding van een kapper haaroefeningen leren en uitvoeren. Wees niet bang, deze haaroefeningen zullen niet worden beoefend op het haar van één van de kinderen. De haaroefeningen worden namelijk uitgevoerd op poppen. Naast het druk bezig zijn met knippen en stijlen van haar, is er ook tijd om lekker wat te eten en te drinken en natuurlijk om cadeautjes uit te pakken! De duur en de prijs van het kinderfeestje bij de kapper Vroomshoop is op aanvraag.

Wat is Salon Marjon?

Beautysalon Marjon is te vinden in Almelo in de wijk Rosarium. Het is een erg gezellige salon waarbij de focus ligt op de verbetering en verzorging van de huid. U kunt hier fijne, ontspannende gezichtsbehandelingen krijgen na een drukke werkdag. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de website. Ook voor vragen over huidproblemen kunt u daar terecht. Naast beautysalon Marjon is er ook kapsalon Marjon. Kapsalon Marjon is een kapper in Vroomshoop te vinden in het gebouw van SB Hairexperts aan de Hammerstraat. Hier kunt u terecht voor een simpele knipbeurt, maar ook een hele nieuwe haarlook. Daarnaast kunt u ook langskomen voor een kinderfeestje bij de kapper Vroomshoop. Maak van tevoren een afspraak door een e-mailtje te sturen of te bellen.

Welke producten worden er gebruikt?

In beautysalon Marjon staat het verbeteren en verzorgen van de huid centraal. De producten die worden gebruikt, worden dan ook zorgvuldig uitgezocht. In beautysalon Marjon worden de producten van de merken Absolution, Marc Ibane, en Be Mineral gebruikt. Absolution is huidcosmetica merk uit Frankrijk opgericht door Isabelle Carron. Dit merk biedt uitsluitend biologisch gecertificeerde, plasticvrije cosmetica aan. Een groot deel van de producten van Absolution is ook nog eens vegan. Marc Ibane is groot in de wereld van tanningcosmetica. Vele beroemdheden en dermatologen maken gebruik van de producten van Marc Ibane. Het merk heeft vele awards gewonnen. Be Mineral is een minerale make-uplijn. De make-up van Be Mineral bestaat voor 100% uit zuivere mineralen en de make-up laat de huid vrij ademen en verstopt de poriën niet.

Bij kapsalon Marjon wordt er gebruik gemaakt van de producten van het merk Lanza. Lanza producten zijn dierproefvrij, organisch, vrij van slechte chemicaliën en geven uitzonderlijke resultaten. Voor elk type haar heeft het merk Lanza producten om het beste uit uw haar te halen.

Bruidsarrangement beautysalon Marjon

Naast een kinderfeestje bij de kapper Vroomshoop kunt u bij salon Marjon ook terecht als bruid. De kapper heeft een bruidsarrangement waarbij u uw make up en kapsel kan laten doen. Dit kan met en zonder proef dag worden aangevraagd. Deze proefdagen zijn erg fijn, zo kunt u samen met de kapper in alle rust bespreken en proberen welke stijl bij u past en welke stijl u wilt dragen op uw bruiloft. Ook het haar van uw gasten kan worden gedaan bij kapsalon Marjon. De afspraken kunnen in de salon plaatsvinden, maar ook bij u thuis. De prijslijst van het bruidsarrangement vindt u op salonmarjon.nl.

Kinderfeestje bij de kapper Vroomshoop organiseren

Roept uw kind al jarenlang dat hij of zij kapper wilt worden? Dan is het kinderfeestje bij de kapper Vroomshoop uitermate geschikt. Door onder begeleiding van een kapper haaroefeningen uit te voeren op poppen, zal uw kind ervaringen opdoen en ervaren hoe het is om een kapper te zijn. Het kinderfeestje is geschikt voor jongens en meiden. Uw kind kan dus al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Tijdens het feestje is er voor de kinderen limonade. Ook wordt er een pauze ingelast om iets lekkers te eten en om cadeautjes uit te pakken.

Lijkt u het nou wat om een kinderfeestje bij de kapper Vroomshoop te vieren? Dan zijn er een paar zaken waar u alvast over na kunt denken voordat u een afspraak maakt. Denk bijvoorbeeld na over het aantal kinderen waarmee u het kinderfeestje komt vieren. De duur van het feestje is ook belangrijk om van tevoren even over na te denken. Met vragen kunt u natuurlijk altijd even bellen. De prijs zal worden vastgesteld op het moment dat u een afspraak maakt.

Waar u salon Marjon kunt vinden;

U kunt contact opnemen met salon Marjon door het nummer 06– 20 85 76 11 te bellen of om een e-mailtje te sturen naar contact@salonmarjon.nl. Bij geen gehoor kunt u bellen naar 0546 – 066418.

Contact

Afspraken zijn tevens aan huis mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Beautysalon Almelo

MAANDAG

10:00

13:00

MAANDAG

18:00

20:30

DINSDAG

13:00

20:00

Kapsalon Vroomshoop

WOENSDAG

9:00

17:30

DONDERDAG

13:00

19:00

VRIJDAG

9:00

17:30

ZATERDAG

8:00

12:00

Afspraak maken

06 – 20 85 76 11
contact@salonmarjon.nl

Beautysalon Marjon
Leendertz-Ladeniuslaan 15
7602 GA Almelo

Kapsalon Marjon (In de ruimte van SB Hairexperts)
Hammerstraat 26
7681 DE Vroomshoop

*Bij geen gehoor bel gerust 0546-066418