Welkom bij mijn schoonheidssalon in Almelo, waar ik gespecialiseerd ben in gezichtsbehandelingen die jouw huid laten stralen. Als ervaren schoonheidsspecialiste sta ik voor je klaar om jou te voorzien van de ultieme verzorging en een ontspannende ervaring. Lees verder en ontdek hoe mijn gezichtsbehandelingen in Almelo jou kunnen helpen om een gezonde, stralende huid te bereiken.

Waarom kiezen voor gezichtsbehandelingen in Almelo?

Professionele expertise: als schoonheidsspecialiste heb ik uitgebreide kennis en expertise op het gebied van huidverzorging. Ik ben getraind in de nieuwste technieken en werk met hoogwaardige producten om de beste resultaten te behalen.

Persoonlijk advies: bij mij krijg je persoonlijk advies dat is afgestemd op jouw specifieke huidtype en huidconditie. Ik analyseer je huid en stel een behandelplan op dat aansluit bij jouw individuele behoeften.

Verscheidenheid aan behandelingen: ik bied een breed scala aan gezichtsbehandelingen aan, waaronder hydraterende behandelingen, diepte reiniging, anti-aging behandelingen en specifieke behandelingen voor huidproblemen zoals acne. Hierdoor kan ik de behandeling afstemmen op jouw huidtype en specifieke wensen.

Ontspannende ervaring: mijn gezichtsbehandelingen in Almelo zijn niet alleen gericht op het verbeteren van je huid, maar ook op het bieden van een ontspannende ervaring. Terwijl ik jouw huid verwen, kun je genieten van een rustgevende ambiance en even ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Mijn gezichtsbehandelingen in Almelo

Diepte reiniging: mijn diepte reinigingsbehandelingen verwijderen onzuiverheden, reinigen verstopte poriën en zorgen voor een frisse en stralende huid.

Hydraterende behandeling: deze behandeling is gericht op het hydrateren en voeden van de huid, waardoor deze er gezond en stralend uitziet.

Anti-aging behandeling: de anti-aging behandelingen verminderen zichtbare tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, en stimuleren de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Acnebehandeling: voor degenen die last hebben van acne bied ik speciale behandelingen aan om ontstekingen te verminderen, poriën te reinigen en de huid te kalmeren.

Maak een afspraak voor een gezichtsbehandeling in Almelo

Ontdek de voordelen van een professionele gezichtsbehandeling in Almelo en laat jouw huid stralen. Maak vandaag nog een afspraak bij mijn schoonheidssalon en ervaar de ultieme verzorging voor jouw huid.

Voor vragen of het plannen van een afspraak kun je telefonisch contact met mij opnemen of de website bezoeken. Ik kijk ernaar uit om jou binnenkort te verwelkomen en je te helpen bij het bereiken van een gezonde en stralende huid.

Contact

Afspraken zijn tevens aan huis mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Beautysalon Almelo

MAANDAG

10:00

13:00

MAANDAG

18:00

20:30

DINSDAG

13:00

20:00

Kapsalon Vroomshoop

WOENSDAG

9:00

17:30

DONDERDAG

13:00

19:00

VRIJDAG

9:00

17:30

ZATERDAG

8:00

12:00

Afspraak maken

06–20857611 (Whatsapp is mogelijk)
contact@salonmarjon.nl

Beautysalon Marjon
Leendertz-Ladeniuslaan 15
7602 GA Almelo

Kapsalon Marjon (In de ruimte van SB Hairexperts)
Hammerstraat 26
7681 DE Vroomshoop