Salon Marjon, dé schoonheidssalon voor Hardenberg

We zijn tegenwoordig allemaal druk, druk, druk. Daardoor maken we weinig tijd voor onszelf, terwijl me-time juist zo belangrijk is. Want: als u lekker in uw vel zit, kunt u die drukte veel beter aan. Bij Salon Marjon snappen wij dat! Als u in de omgeving van Hardenberg woont, plan dan eens een bezoek aan onze beautysalon in Almelo en laat u verwennen.

In ons schoonheidssalon is jong, oud, man en vrouw van harte welkom. U vindt bij ons rust, ontspanning en persoonlijke aandacht. Na een behandeling bij Salon Marjon voelt u zich weer helemaal opgeladen. Dus, waar wacht u nog op? Maak nu een afspraak voor een behandeling op maat en ervaar het zelf.

Natuurlijke producten

Onze schoonheidsspecialiste Marjon van der Zee werkt alleen met natuurlijke producten van het merk Absolution. De producten van deze lijn zijn gebaseerd op biologische plantenextracten, mineralen en vitaminen en daardoor geschikt voor ieder type huid. Dus ook als u een ‘moeilijke’ huid heeft, kunt u met een gerust hart een behandeling in onze schoonheidssalon boeken.

Marjon is sinds jaar en dag schoonheidsspecialiste en heeft daardoor heel wat kennis vergaard. Bij haar is uw huid en lijf in goede handen. Twijfelt u over een gezichts- of lichaamsbehandeling of wilt u meer weten over Absolution? Ze geeft u graag een persoonlijk advies op maat.

De schoonheidssalon in Hardenberg voor iedereen

Onze beautysalon is goed bereikbaar als u in Hardenberg of omgeving woont. U kunt bij ons heerlijk ontspannen tijdens een massage of gezichtsbehandeling, maar ook als u bijvoorbeeld last van oneffenheden in het gezicht of lichamelijke kwaaltjes heeft, bent u bij ons welkom! Neem contact op met Marjon, zodat ze u kan adviseren over welke behandeling u hierbij zou kunnen helpen.

Naast een beautybehandeling is het ook mogelijk om meteen even uw haar te laten doen bij Salon Marjon. Onze vakkundige kapsters stylen, knippen en/of verven uw haar, zoals u dat wilt. Op die manier kunt u dus een dagdeel genieten van uw speciale me-time en gaat u ‘als nieuw’ weer naar huis. Maak nu een afspraak!

Contact

Afspraken zijn tevens aan huis mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Beautysalon Almelo

MAANDAG

10:00

13:00

MAANDAG

18:00

20:30

DINSDAG

13:00

20:00

Kapsalon Vroomshoop

WOENSDAG

9:00

17:30

DONDERDAG

13:00

19:00

VRIJDAG

9:00

17:30

ZATERDAG

8:00

12:00

Afspraak maken

06 – 20 85 76 11
contact@salonmarjon.nl

Beautysalon Marjon
Leendertz-Ladeniuslaan 15
7602 GA Almelo

Kapsalon Marjon (In de ruimte van SB Hairexperts)
Hammerstraat 26
7681 DE Vroomshoop

*Bij geen gehoor bel gerust 0546-066418